Sulikezdés baráti áron: Ezek most a legjobb íróasztalok 20 ezer alatt

Termékajánlókban összeszedtük a legjobbakat.

Iskolakezdés

A szülők számára az iskolakezdés legtöbbször valódi sokk, pláne ha elsős lesz a csemete és szembesülünk vele, ez milyen költségekkel jár. Az iskolatáska, a felszerelés és a könyvek beszerzése nem kíméli a pénztárcánkat, pláne ha ehhez még új bútorokat is vásárolnunk kell. A legnagyobb fejtörést mindig az íróasztal okozza, hiszen egy kényelmetlen bútor akár nehezítheti a tanulást, így mindenképp olyan darabot érdemes választanunk, ami elé a gyermekünk szívesen leül majd, és természetesen az árakat is figyelembe kell venünk. Most segítünk egy kicsit a friss kaland előtt álló szülőknek, és termékajánlókban összegyűjtöttük a legjobb íróasztalokat 20 ezer forint alatt.

Egyszerű letisztultság

Az íróasztal kiválasztása esetén különösen fontos, hogy tudja hova pakolni a könyveit, füzeteit és az asztalon tényleg csak azok legyenek, amire éppen szüksége van. Az asztal tetején lévő polc könnyen elvonhatja a figyelmét, így azoknak a csemetéknek, akik még csak most kezdik meg a tanulmányaikat, tökéletes első íróasztal az Ikea Mickle hófehér íróasztala. Letisztult, egyszerű formája kisfiúknak és kislányoknak egyaránt tökéletes, van pakolós része, de csak annyi amennyi szükséges, és megfizethető áron lehet a miénk.

Praktikus és modern

A kicsit idősebb, komolyabb korosztály is megtalálja a maga íróasztalát. Ha a csemeténk már felsőtagozatos, és szeretne komolyabb, felnőttesebb íróasztalt akkor a Kika Moritz íróasztala lehet a tökéletes. Ez az íróasztal az igazi skandináv stílust idézi, jól elférnek előtte, és tárolásra alkalmas fiókokkal is rendelkezik.

Számítógépekhez

Amennyiben a gyermekünk már használja a számítógépet és a sulis feladataihoz is nélkülözhetetlen, érdemes beruházni egy számítógépes asztalra, mely íróasztalként is jól funkcionál. Nekünk ebből a Mömax fekete -fehér Jackson asztala a kedvencünk, melyet most kifejezetten jó áron tudhatunk a magunkénak.

Kicsi, de praktikus

Amennyiben a gyermekünk már nem használ füzeteket és nincs szüksége nagy felületre a tanuláshoz, érdemes csak egy számítógépes íróasztalt választani. A Möbelix modern Kubek2, sok pakolós résszel ellátott számítógépes íróasztala mellett kényelmesen elfér a csemeténk, ugyanakkor nem foglal túl nagy helyet a szobájában..

Mutatós szürke

Azoknak pedig, akik vágynak egy komoly íróasztal, de már nagyon unják a fehér, a faszínek és a fekete sokaságát, itt a tökéletes íróasztal. A Jysk szürke fehér Billund klasszikus íróasztala egyszere, feldobja a szobát, mégis megvan benne az, amire szükségünk lehet a tanuláshoz.

A kommentelőket meglehetősen összezavarta a két kép.

Fotók: Ikea;Kika;Mömax;Möbelix;Jysk;Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!