6 párakedvelő szobanövény, ami a fürdőszobád éke lesz

A legutóbb olyan szobanövényeket mutattunk be, amik segítenek az alvásban, ezért érdemes őket a hálóban tartani. Most következzen 6 olyan fajta, ami kifejezetten a sötét és nedves környezetben érzi jól magát, így a fürdőszobádból sem kell hiányolnod majd a "zöldet".

Szobapáfrány

Az egyik legkedveltebb fürdőszobai növény a páfrány, legyen szó akár a sima, akár a göndör levelű változatról. Az üde zöldben pompázó, dús növény nem csak a polcra vagy a mosdókagylóra helyezve mutatós, de akár függőkosárban is tarthatod. Minél magasabb a páratartalom, a páfrány annál több vizet igényel, ám arra ügyelj, hogy sose álljon alatta a víz, inkább rendszeresen permetezd vízzel a leveleit. Ennek a növénynek a másik nagy előnye, hogy rendkívül magas mennyiségben termeli az oxigént is, így a relaxációt is elősegíti.

Vízipálma

Kezdő növénytartók számára is ideális választás lehet a vízipálma, ami nem igényel sok törődést. Ahogyan neve is mutatja, szereti a sok vizet és a párát, nem igényel sok fényt.

Bromélia

Az Amerika esőerdeiben őshonos növény rendkívül népszerű színes virága és mutatós levelei miatt. Fajtától függően igen eltérőek az igényei, de általában jól bírja a párát, ám a fényigénye már kicsit nagyobb, mint a többi zöldnek.

Oldalak

Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.
Fashion&Beauty
Szeretnél egy friss hajszínt, amely divatos is? Idén nyáron a Barbie mánia meghódítja a közösségi médiát, ezért a Barbie szőke a következő hónapok egyik legmenőbb hajtrendje lesz.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!