Ne maradjatok le róla! Már csak két hétig lehet jelentkezni a támogatásra

Közeleg az OTP Business Társasházi Pályázatának beadási határideje. A jubileum alkalmából 20 lakóközösség összesen 20 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyerhet fejlesztési céljaikra. (x)

Ne maradjatok le róla!

A támogatásra igényelt célt elég röviden összefoglalni és az adatokkal együtt feltölteni a pályázati honlapra (otpbusiness.hu/tarsashazipalyazat). A leadott pályázathoz önerőt sem kell igazolni. Érdemes ezt a pár perces folyamatot minél előbb megtenni, a jelentkezési határidő ugyanis június 17.

Idén 10 éves programra három plusz egy kategóriában lehet jelentkezni Budapestről és vidékről egyaránt: az Ezermester, Biztonság és Közösségépítés kategóriák mellett ezúttal a lakóközösség mindennapjait segítő fejlesztési cél is megadható (Jubileumi különdíj), ilyen lehet például elektromos autók töltését vagy a vezeték nélküli internet a közös terekben való elérését biztosító szolgáltatások kiépítése. Az országos programon egy ház több kategóriában is nevezhet, sőt a közös képviselőket is motiválják: a nyertes társasház vagy lakásszövetkezet pályázatának benyújtója 100.000 forint értékű ajándékutalványt kap.

Díjazás

  • I. helyezés: 1 800 000 Ft (bruttó támogatási összeg) – kategóriánként
  • II. helyezés: 1 400 000 Ft (bruttó támogatási összeg) – kategóriánként
  • III. helyezés: 1 000 000 Ft (bruttó támogatási összeg) – kategóriánként
  • IV. helyezés: 500 000 Ft (bruttó támogatási összeg) - kategóriánként
  • V. helyezés: 300 000 Ft (bruttó támogatási összeg) - kategóriánként

Nevezés és további információk: otpbusiness.hu/tarsashazipalyazat

Leadfotó: 123rf.com
Advertisement

Oldalak

Szólj hozzá Te is!