Hihetetlen, mit hozott nyilvánosságra az OTP, ettől neked is le fog esni az állad

OTP Ingatlanpont Magyarország lakótelepeit vette nagyító alá.

Legdrágábbtól a nagyon olcsóig

Ugyebár Magyarországon is rengetegen élnek lakótelepeken. Az infláció miatt alapból megugrott azoknak a száma, akik inkább a nagyobb lakásukat kisebbre cserélték, vagy valóban a panel mellett döntöttek, hogy így jobban tudjanak spórolni, félre tenni.

Nem rég számoltunk be arról, hogy a társasházban élőkre váratlan meglepetés csaphat le ebben az évben. A szakemberek azt jósolják, hogy 20 százalékos közös költség emelésre lehet számítani. Azok vannak inkább bajban, akik nem tartották a lépést az inflációval.

Közben az OTP Ingatlanpont a KSH és a NAV legfrissebb adatai alapján mutatott be egy ingatlankörképet a magyarországi lakótelepekről. Most végre kiderül, hogy drága, vagy éppen olcsó környéken élsz-e. Kattints a galériánkra a további részletekért!

Ahogyan a Portfolio is beszámolt róla, a lakáspiaci forgalom 2022-ben kezdődő visszaesése erőteljesen érintette a lakótelepeket is. Most az OTP Ingatlanpont azt leplezte le, hogy melyek Magyarország legdrágább, valamint legolcsóbb lakótelepei.
Kattints a további képekért!

Jön az újabb drágulás Magyarországon, ami a társasházban élőket is érinteni fogja.

Leadfotó: MTI Fotó – Róka László

Oldalak

Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.