Home&Design

Nyugtatók helyett: 5 stresszoldó szobanövény, amit érdemes a lakásban vagy az irodában tartanod

Amióta egyre többet dolgozunk otthonról, a stressz a négy fal között is utolér minket. Ezekkel a növényekkel viszont garantált a nyugalom és dekorációként is tökéletesen funkcionálnak.

Stresszoldó szobanövények

Ha szeretnél valami díszes és hasznos dekorációt a szobába, akkor egyértelmű, hogy pár praktikus és csodaszép növényre van szükséged. Írtunk már korábban igazán mutatós, strapabíró, sőt, mérgező és levegőtisztító változatokról is, most pedig megtaláltuk azokat, melyek a stresszoldásban lesznek segítségedre. Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de szerintünk ezeket azonnal be kell szereznünk.

Gyógyhatása mellett az aloe vera jelentheti a legnagyobb segítséget, ha stresszoldásról van szó. Levegőtisztító és gyógyító tulajdonságának köszönhetően nyugtató hatású, nem véletlen, hogy sokak otthonában az egyik legkedveltebb szobanövény.
Kattints a további képekért!

Sokan álmodnak egy teljesen új, modern és stílusos konyháról, de vagy bérelt lakásban élnek, vagy egyszerűen nem engedhetik meg maguknak a jókora velejáró kiadást. Ha te is ebben a cipőben jársz, imádni fogod az alábbi galériánkat, amiben összeszedtük a leglátványosabb DIY felújításokat, amiket szinte fillérekből hoztak össze a kreatív lakók.

Leadfotó: 123rf, Forrás

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!