Mutatós és praktikus - Tolóajtók térelválasztóként

Az elmúlt évek nagy slágerei a tolóajtók voltak, melyek nem csak praktikusak, de igen mutatósak is. Lássunk 6 megoldás, melyben a tolóajtó a főszereplő!

Praktikus tárolás

A kisebb szobákba is praktikus lehet egy tolóajtós szekrény, mely sokkal könnyebbé teheti a pakolást. A nagyobb szobákban igazán jól mutathat egy fényes felületű, falemez és tejüveg kombinációjával készült ajtó, de már festményeket és textíliákat is ,,ajtóba zárhatunk". A régi szekrényeket is újjá varázsolhatjuk, ha felhelyezünk egy sínt a felső részre, hisz így még a bútort is megkímélhetjük valamennyire. A másik nagy előnye ennek a megoldásnak, hogy akár már olyan ajtólapot is választhatunk, ami cserélhető vagy megfordítható, így akár hangulatunk szerint formálhatjuk a szobánkat.

Közel a fürdő

A kisebb lakásokba praktikus megoldás lehet egy tolóajtós elválasztás, mely a konyhát vagy a fürdőt is külön helyiséggé alakíthatja egyetlen mozdulattal. A tengerentúlon gyakran egybeépített háló-fürdő kombinációt is két helyiséggé szedhetjük széjjel, mindössze egy paravánszerű tolóajtórendszert kell felszerelnünk.

Nyitott és zárt

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Sokan a zsaluk vagy a reluxa helyett is egy tolóajtós megoldást választanak, hisz így könnyedén, probléma nélkül besötétíthetek egy perc alatt. A nappaliba vagy a konyhába is mutatós választás lehet egy tolóajtós szekrény, mely könnyedén nyitottá teheti az épp használt részeket.

Fotók: housetohome.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!