Mutatós és praktikus - Átrendezhető kertek

Néha érdemes kísérletezni a kertrendezéssel és a megszokottól kicsit eltérni, hisz így lehetőségünk nyílik merész színkombinációkat vagy meglepő elrendezéseket kipróbálni.

Praktikus és mutatós

Az átrendezhető, újragondolható kerteknek egyre nagyobb a népszerűsége. A percek alatt újjávarázsolható zöld nemcsak kényelmes módszer arra, hogy megváltoztassuk környezetünket, de számos új ötletet, elrendezést is kipróbálhatunk minimális munkával és zéró kockázattal.

A cserépbe, ládába ültetett növények nem csak hangulatosabbak és könnyebben arrébb is rendezhetőek, de sok növény kifejezetten élvezi az effajta kereteket. Másrészt egy-egy nyári jégeső vagy az őszi fagy beköszöntével hamar biztonságba helyezhetjük féltett zöldjeinket.

Cserepek és kaspók

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Az egymás mögé pakolt, eltérő magasságú növények vagy a polcokra, létrákra helyezett zöldek remekül formálhatják a teret, sőt az eltérő stílusú kaspók és cserepek még a kültér stílusát is finomíthatják kicsit. A csupaszabb szárú zöldek tövéhez bátran ültessünk pozsgás évelőket is, így még színesebbé és izgalmasabbá tehetjük az összhatást.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!