Home&Design

Öt népszerű alkalmazás, amit nem lenne szabad telepítened a mobilodra

Tönkreteszed velük a készüléked.

Alkalmazások

Mióta megjelentek a mobiltelefonok, elengedhetetlenek a rájuk telepített alkalmazások is. Letöltjük a kedvenc közösségi oldalaink appjait hogy mindig kéznél legyenek, emellett számtalan fontosnak vélt vagy szórakoztatás célját szolgáló alkalmazást is letöltünk. Ám utóbbiakkal nem árt óvatosnak lennünk, hiszen nem csak gyorsabban lemerítik a telefonunk akkumulátorját, de akkor tönkre is tehetik a készülékünket, vagy bajba kerülhetünk miattuk. Most öt olyan mobilalkalmazást gyűjtöttünk össze, amit nem szabadna letöltened.

Az appokért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.