Melyik ajtón mennél be? Választásodból megtudod a jövőd

Egy újabb kvíz - azon belül is személyiségteszt -, amelyből kiderülhet, milyen jövő vár rád, legalábbis a spirituális szakértők szerint. Ezúttal a színek lesznek középpontban, és az ezen alapuló pszichológia dönt majd. Melyik ajtón mennél be?

Melyik ajtón mennél át?

Az alábbi képen négy különböző ajtót látsz. A feladat, hogy eldöntsd, melyiken lépnél be szimpátia és szín alapján. Választásodból pedig kirajzolódik a jövőd.

1. A lila színű ajtó

Ha a lila színű ajtóra esett a választásod, akkor vegyes dolgokra számíthatsz a közeljövőben: történnek jó és rossz dolgok is veled. A karriered sajnos lejtmenetbe kapcsol, mert olyan problémák merülnek fel a munkahelyeden, amikre nem készültél, a váratlanság pedig a károdra válik. A szerelmi életed ezzel szemben fellendül, ha van párkapcsolatod, akkor pozitív változások jöhetnek, talán újra és még jobban egymásba szerettek, ha nincs senkid, akkor most van itt az ideje annak, hogy megtaláld a nagy Ő-t. Egy jó tanács: bár sokszor túlságosan önzetlenül viselkedsz, most gondolj egy kicsit magadra is.

2. A piros ajtó

A piros ajtó azt sugallja, hogy a közeljövőben rengeteg szenvedély, tűz, forróság jellemzi majd a napjaidat. Az életed minden területe felpezsdül, köszönhetően annak, hogy megjön a régen várt önbizalmad, ami sikerre visz: a szerelem, a karrier, a család is rendben lesz. Ki mersz állni magadért, erőtől duzzadsz, ez a hozzáállás pedig még a legnehezebb helyzeten is átsegíthet. Az ismerőseid nem győznek majd csodálkozni az átváltozásodon, egyszerűen alig akarják elhinni, hogy ez a vibráló személyiség te vagy. Hallgass ránk, és vágj bele valamibe, amire már régóta áhítozol, mert most nagy az esélyed arra, hogy eléred az álmod.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2