Home&Design

Megnyugtató színárnyalatok, ha igazán békés és harmonikus szobára vágysz

Egy harmonikus, nyugalmat árasztó tér kialakítása sokkal összetettebb feladat a kényelmes bútorok kiválasztásánál. A legelső szempont, amit érdemes figyelembe vennünk, az a megfelelő színárnyalat.

Relax színek

Egy szoba falának kiválasztása legalább annyira esszenciális a harmonikus, békés atmoszféra megteremtése szempontjából, mint a komfortos berendezés. A megfelelő árnyalat megtalálása óriási hatással lehet szobánk hangulatára, az egész tér légkörét képes befolyásolni. Nézd meg a galériát, hogy inspirációt meríthess a leginkább nyugalmat keltő színárnyalatokból, melyek tökéletes feltételt biztosítanak a gondtalan pihenéshez, relaxáláshoz!

Mély türkiz A sötét kékeszöld szín nagyon nyugodt légkört teremt a szobában, olvasáshoz és tanuláshoz egyaránt tökéletes. Néhány apró mintát csempészve a falra pedig egészen varázslatos hatást érhetünk el.
Kattints a további képekért!

A lakberendezők mind egyetértenek abban, hogy egy jól kiválasztott szín megteremti a szoba általános hangulatát és remek alapot biztosít az ízléses berendezéshez, dekorációhoz.

Leadfotó: Unsplash, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...
Sztárok
Sokkal érdekesebb története van a legendás zenekar egyik nagy slágerének, mint azt bárki is gondolta volna.