Home&Design

Luxushotelként fog illatozni az otthonod, ha kipróbálod ezt az 5 trükköt

Hiába töltjük az egész hétvégét nagytakarítással, ha a falakba, bútorokba és háztartási gépekbe ivódott kellemetlen szagok végül elrontják az összhatást. Hoztunk pár tippet, amikkel semlegesítheted ezeket és egy kis plusz kellemességet csempészhetsz az otthonodba!

Az otthon illata

Az otthon illata mindenkinek mást jelent. Meghatározhatják kedvenc parfümjeink, illatosítóink vagy akár az öblítőnk is. Viszont ha a tisztaság és frissesség helyett dohos, kellemetlen szagok áradnak egyes részeiből, az rányomhatja bélyegét a hangulatunkra is. Mutatjuk, hogy űzd ki ezeket és hogyan varázsolj luxushotel hangulatot néhány egyszerű trükk bevetésével.

Kattints a galériára!

Kedvenc fűszered, mint illatosító A cipőpolcok nem éppen a legillatozóbb szegletei a lakásoknak, egy kis szegfűszeg bevetésével viszont könnyen friss és izgalmas illatfelhőt kreálhatsz köré, miközben megszabadulsz a problémától. Nincs más dolgod, mint minden cipőbe, csizmába elhelyezni egy zsebkendőből készített, fűszerrel teli kis zsákot. Több órát is igénybe vehet, amíg a szegfűszeg felszívja a felesleges nedvességet és kifejti a hatását.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images /Zinkevych, Forrás: Brightside

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.