Home&Design

5 rejtekhely a lakásban, amit a betörők sosem néznek meg

A rosszfiúk célja, hogy minél több drága dolgot zsákmányoljanak, minél rövidebb időn belül. Ne könnyítsd meg a dolgukat, íme, 5 rejtekhely, ahova bátran eldughatod és biztonságba helyezheted a könnyen mozdítható értékeidet, akkor is, amikor hosszabb időre elutazol és üresen marad a lakás.

Minden tolvajt megtévesztenek

A te környékeden is történt már betörés? Amikor ilyen dolgokról hallunk, akaratlanul is végigpörgetjük a fejünkben, hogy a mi értékeinket vajon biztonságosan helyezzük-e el. Mert lássuk be, a legtöbben ugyanúgy ékszeres dobozban tartjuk a drágább kiegészítőinket, sőt, sokan még az otthon tartott készpénzt is ezek mellé teszik, így nem csoda, ha a betörők első útja ide vezet. Eggyel jobb megoldás, de még mindig nincs a top 10-ben: a zoknis fiók. Szintén az elsők között csekkolják a rosszfiúk, így ha ott tárolsz bármi fontosat, sürgősen keress neki új helyet. Mutatunk X rejtekhelyet, amit a tolvajok szinte soha nem ellenőriznek.

Betörő lakás éjjel bűnöző tolvaj értékek telefon pénz

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Az influencerek már évek óta meghódították Magyarországot is, fiatalok és bizony, felnőttek ezrei, százezrei rajonganak egyik-másik véleményvezérért.
Sztárok
Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...