Home&Design

A Rock 'n' Roll és a luxus keveréke - közel 2,5 milliárdért adta el házát Lady Gaga - fotók

Az énekesnő nemrég vált meg Hollywood Hills-i birtokától. A luxusotthon nem kisebb személyhez vándorolt, mint Mick Jagger lányához, Lizzy Jaggerhez.

Frank Zappa otthona volt régebben

A Gucci Ház sztárja nemrég költözött ki Hollywood Hills-i birtokából, amit nem kevesebb, mint 6.5 millió dollárért, azaz közel 2 milliárd 125 millió forintért passzolt le az új tulajdonosának, Lizzy Jaggernek, Mick Jagger lányának. A hírről elsőként tudósító LA Magazine felfedte, hogy a házat meg sem hirdették, vagyis a két híresség titokban állapodott meg az eladásban és az árban is. A birtok további érdekessége, hogy azt még Frank Zappa - híres zeneszerző - vásárolta meg az 1970-es években, mindössze 75 ezer dollárért.

Kattints a galériára és less be velünk az énekesnő ex-otthonába!

Bár kívülről nem tűnik hatalmasnak a birtok, elfér rajta egy boros pince, egy edzőterem, sőt még egy hangstúdió is.
Kattints a további képekért!

Mostantól Magyarországon is elérhető a Hugo Boss Home nemes és csúcskategóriás anyagokból készült ágynemű- és fürdőnemű-kollekciója.

Fotók: Profimedia

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....