Home&Design

Kézműves húsvéti dekorációk 10 perc alatt - ötletek lépésről lépésre

Nyuszik, tojások, csibék minden mennyiségben! Teremts ünnepi hangulatot néhány egyszerű, de látványos húsvéti dekorációval, amit imádni fog a család és az érkező locsolók is.

Csináld magad húsvéti dekorációk

Néhány napunk maradt a nagy húsvéti készülődésre, hiszen mindjárt itt a nagypéntek, vasárnap pedig máris húsvét. A legtöbb kisgyermekes családban még tartják a locsolkodás hagyományát, ezért különösen fontos, hogy számukra meghozzuk az ünnepi hangulatot. Akár egy néhány perces alkotásra vágytok, akár egy hosszabb kivitelezésű dekorelemet készítenétek a gyerekekkel, listánkból mindenre találtok opciót. Alkotásra fel!

Húsvéti dekoráció kék háttér nyúl tojás minta dísz

Nincs húsvét tojásfa nélkül! A legjobb tulajdonsága ennek az ünnepi dísznek, hogy könnyen saját stílusunkra formálhatjuk. A képen egy modern, minimalista darabot mutatunk, amihez nincs szükséges másra, mint egy üvegvázára, ágakra, tetszés szerinti színes szalagra és a tojásdíszekre - amit akár készen is megvásárolhatsz, vagy kedved szerint festhetsz a családdal. Ha apróbb tojásokra vágysz, válassz galambtojást.
Kattints a további képekért!

Teljesen beleszerettünk ezekbe a csodás húsvéti manikűrökbe, melyek annyira édes és cuki mintákban csillognak-villognak, hogy nem tudunk betelni velük! Össze is gyűjtöttük nektek a legszebb nyuszis, kiscsibés és tagadhatatlanul "húsvéti" manikűrváltozatokat, hogy a te körmeid is gyönyörűek legyenek az ünnepkor!

Leadfotó/Fotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Miló Viktória szerint nem szégyen szakember segítségét kérni, ha valaki lelki problémákkal küzd. Az egykori profi ökölvívó nemrég azt is elmesélte, hogyan és minek köszönhetően tett szert nagy...
Fashion&Beauty
Horváth Csengének nem lehet oka panaszra: a gyönyörű modell már számtalanszor bebizonyította, hogy rajzolni sem lehetne nála szebbet, legutóbbi fotósorozata pedig annyira dögösre sikerült, hogy azt...
Sztárok
Erzsébet állítólagos kedvenc fia nem fogja annyiban hagyni a döntést, állítólag kész arra is, hogy a rendőrségen tegyen panaszt ügyével kapcsolatban.