Kézműves húsvéti dekorációk 10 perc alatt - ötletek lépésről lépésre

Nyuszik, tojások, csibék minden mennyiségben! Teremts ünnepi hangulatot néhány egyszerű, de látványos húsvéti dekorációval, amit imádni fog a család és az érkező locsolók is.

Csináld magad húsvéti dekorációk

Néhány napunk maradt a nagy húsvéti készülődésre, hiszen mindjárt itt a nagypéntek, vasárnap pedig máris húsvét. A legtöbb kisgyermekes családban még tartják a locsolkodás hagyományát, ezért különösen fontos, hogy számukra meghozzuk az ünnepi hangulatot. Akár egy néhány perces alkotásra vágytok, akár egy hosszabb kivitelezésű dekorelemet készítenétek a gyerekekkel, listánkból mindenre találtok opciót. Alkotásra fel!

Húsvéti dekoráció kék háttér nyúl tojás minta dísz

Nincs húsvét tojásfa nélkül! A legjobb tulajdonsága ennek az ünnepi dísznek, hogy könnyen saját stílusunkra formálhatjuk. A képen egy modern, minimalista darabot mutatunk, amihez nincs szükséges másra, mint egy üvegvázára, ágakra, tetszés szerinti színes szalagra és a tojásdíszekre - amit akár készen is megvásárolhatsz, vagy kedved szerint festhetsz a családdal. Ha apróbb tojásokra vágysz, válassz galambtojást.
Kattints a további képekért!

Teljesen beleszerettünk ezekbe a csodás húsvéti manikűrökbe, melyek annyira édes és cuki mintákban csillognak-villognak, hogy nem tudunk betelni velük! Össze is gyűjtöttük nektek a legszebb nyuszis, kiscsibés és tagadhatatlanul "húsvéti" manikűrváltozatokat, hogy a te körmeid is gyönyörűek legyenek az ünnepkor!

Leadfotó/Fotó: 123rf.com

Oldalak