Készíts raklapból egyedi bútort!

Építkezés után nem feltétlenül kell kidobni a fölösleges raklapokat, mivel rengeteg egyéni és ötletes bútordarabot lehet belőle készíteni. Csak egy kis csiszolás vagy festés, és már kész is a legújabb kiegészítő a lakásodba.

A kanapé és ágy

Egy boltban vett kanapé vagy ágy akár több százezer forintba is kerülhet, míg ha újrahasznosítod a feleslegessé vált raklapokat, legalább annyira designos darabokat nyerhetsz belőlük. Előnye, hogy olyan színűre fested, amilyenre csak szeretnéd, és nem muszáj egyféle színhez ragaszkodni.

A dohányzóasztal

Úgy, mint a kanapénál, bármilyen színt választhatsz, de sima csiszolással is újjá varázsolhatod nappalid egyik fő alkotóelemét. Szerelj rá gurulókat, amivel nem csak megemeled, de könnyen mozgathatóvá is válik.

A gyerekbútor

Ha ügyes vagy, vágd olyan darabokra a raklapot, amiből egy komplett kis étkezőrészleget tudsz létrehozni. A gyerekek nagyon szeretik az élénk színeket, így érdemes minél változatosabban kivitelezni.

Az állatoknak

Sok benti kutya és macska van, akik nem élhetnek kényelmes fekhely nélkül. Ezt a problémát könnyen megoldhatod úgy, hogy kivágsz egy akkora részt a raklapból, amiben kedvenced kényelmesen elfér, esetleg pár deszkával tedd kuckósabbá , és már kész is.

A polc

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Fali polcot könnyedén készíthetsz belőle úgy, hogy leszereled az alsó deszkákat, és máris kapsz egy három fokos csetresz tartót. Esetleg részekre is bonthatod, és lépcsőzetesen szerelheted a falra a minél egyedibb hatás érdekében.

Fotók: home-designing.com, vectroave.com, urumix.com, decorscoop.blogspot.com, seasonsfromscratch.blogspot.com, etsy.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!