Készülődés az ünnepekre: rendrakás az otthonodban, és egyúttal a lelkedben is

A belső egyensúly megtalálása kifejezetten nagy kihívást jelenthet számunkra, főleg akkor, amikor a környezet sem ideális a nyugalom eléréséhez. Varázsold otthonodat a béke szigetévé a Kärcherrel. (x)

Ez az időszak más lesz

Az elcsendesedés, a külvilág kizárása, a minőségi együttlét, vagy az énidő tartalommal való megtöltése nem mindig egyszerű. A külső ingerek, a zaj, az elvárások, a ránk nehezedő nyomás forgatagában sokszor veszítjük el a kontrollt, és nem látjuk meg a lényeget. Ez az ünnepi időszak más lesz, mint amiket eddig megszoktunk, de ha tudatosan törekszünk a harmónia megteremtésére, még a nehezebb életszakaszokban is megtalálhatjuk a boldogság kulcsát.

Rend a lelke mindennek

A legnagyobb biztonságot a jól ismert és a mindennapi rutinunk részét képező dolgok jelentik számunkra. Ilyen az otthonunk is, amelynek hangulata nagyobb hatással van ránk, mint gondolnánk. Ha elképzelsz egy ízlésesen berendezett enteriőrt, télen hívogató takarókkal, párnákkal, fényekkel, gyertyákkal dekorálva, egyből az az érzésed támad, hogy szíved szerint soha nem mozdulnál ki. A légkör azonban csak akkor lesz valóban meghitt, ha makulátlan tisztaság uralkodik a lakásban. Ebben lesz hű társad a Kärcher FC 7 CORDLESS prémium akkumulátoros keménypadló tisztító, amely az ellentétesen forgó, 4 hengeres technológiának, valamint az ún. Boost funkciónak köszönhetően a száraz és nedves, igazán makacs szennyeződéseket is könnyedén eltávolítja a különböző felületekről, legyen szó járólapról, parkettáról, laminált, PVC vagy Vinyl padlóról. Ráadásul a használatával a felmosás előtti porszívózásra sincs szükség, a földre kerülő kósza hajszálaknak is búcsút inthetsz. A professzionális gép lehetőséget ad arra, hogy jóval több időt tölts a számodra kedves és fontos dolgokkal, kevesebb erőfeszítéssel hatékonyabban varázsolhatod ragyogóvá a lakóteret.

Innováció

Az eszköz nagy teljesítményű akkumulátorával 45 perc üzemidőre képes, ami akár 135 m² keménypadló felület tisztításához, továbbá a fugák felfrissítéséhez is elegendő. Az automatikusan nedvesedő hengerek forgása és a víz mennyisége padlótípustól függően 2 különböző szintre állítható. Az innovatív modell 2 tartályos rendszerével mindig friss vizet használ, a szennyezett víz pedig külön tartályba jut. A visszamaradt nedvesség igen csekély, így a padló kb. 2 perc után újra használható. A takarítás a kevésbé jól megvilágított helyeken is egyszerűvé válik, hiszen a prémium változat tisztítófeje beépített LED világítással rendelkezik.

Szabadság és kényelem

A vezeték nélküli rendszer maximális mozgásszabadságot nyújt, a fókuszban a kényelem és a könnyű kezelhetőség áll, a készüléket gond nélkül karban tarthatod öntisztító funkcióinak köszönhetően. A hajszűrőhöz csupán a mellékelt kefére lesz szükséged, a szennyezett vizet tároló tartály pedig anélkül kiüríthető, hogy a szennyeződéssel közvetlenül érintkezned kelljen.

Engedd meg magadnak az elcsendesedést, a testi-lelki megújulást, tegyél rendet a gondolataidban, és higgy abban, hogy pusztán önmagadba merülve, és a megfelelő hangulatot az otthonodba varázsolva hatalmas változásokat érhetsz el.

Kärcher téli akció

Legyen minden újra WOW az otthonodban! 24 háztartási Kärcher gép elképesztő téli akciós áron! A részletes árlistáért és az akcióban részt vevő partnerek megtekintéséhez kattints ide!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!