Home&Design

Ezt látnod kell: a jóízlés határán kívül eső bútorokat foglalt le a NAV

Instant rosszullét ebéd mellé, az internetezők ezt tartják az évszázad legnagyobb fogásának.

Miért?

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közösségi oldalán számolt be legfrissebb fogásáról, aminek láttán szó szerint felbolydult az internet népe. A szóban forgó termékek hamis bútorok voltak, amelyekre a gyártó olyan márkavédett emblémákat tett, amiket nem használhatnak, hiszen a többség nem is gyárt bútorokat, maximum autókat és azok kiegészítőit. "Több mint négymillió forint értékben foglaltak le bútorokat munkatársaink egy Pest megyei családi házban. Az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás" - írja a NAV. Lapozz, megmutatjuk a képeket is egytől-egyig!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Home&Design
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.