Home&Design

Óriási virágmintás textíliákkal és színes bútorokkal sokkol az IKEA

Domináns színekkel és az évszak elengedhetetlen mintáival hozza meg a tavaszt a Nytillverkad kollekció legújabb dizájnja.

Régi kedvencek térnek vissza

Az ikonikus darabok azokat az időket idézik, amikor a kifinomult, letisztult és természetes anyagokból készült bútorok mellett megfértek a domináns, színes minták is. Most pedig megújult formában minket is arra ösztönöznek, hogy merjünk kreatívok lenni az otthonunk berendezése, és az anyagok felhasználása terén egyaránt.

2024 áprilisában újabb régi kedvenceket hoz vissza a márka, hogy a mostani generációnak is örömet okozzanak. Ezek olyan kortalan termékek, melyeket legendás tervezők álmodtak meg, mint például Göta Trägårdh, Gillis Lundgren, Charlotte Rudeés Hjördis Olsson-Une. A Nytillverkad kollekció legújabb darabjaival egy olyan világba léphetsz be, ahol a textíliák élénkebbek, a fotelek pedig jobban rugóznak.

A részletekért lapozd fel a galériát!

A virág lehet szép dekoráció, oxigén- és nektárforrás, de a barátság és a szeretet szimbóluma is. Göta Trägårdh textiltervező virágmintája által inspirálva az optimizmust, a szabad szellemiséget és a környezettudatosságot helyezi előtérbe a márka.
Kattints a további képekért!

Ha neked is eleged van már a túlzott giccsből és a minimalizmus unalmából, akkor fordítsd figyelmed a farmházstílus felé - ideje visszatérni a természethez!

Leadfotó/Fotók: IKEA

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.