Home&Design

Ha te sem szeretsz zsinórokba gabalyodni miközben töltöd a telefonodat, akkor jó hírünk van!

Ha tölteni szeretnénk a telefonunkat, most már elég csak egy polcra helyezni – szigorúan zsinórok nélkül!

Megérkezett az IKEA új okospolca

IKEA okospolc telefon készülék töltő zsinór nélkül hangszóró töltés

Forrás: 123rf

Kiváló zene, kényelmes tárolás és beépített vezeték nélküli töltő – írja oldalán az IKEA, miután új okosterméket dobott a piacra, most épp könyvespolc formájában.

IKEA polc okos termék töltő vezeték nélküli telefon hangszóró 2022 termék új

Forrás: IKEA weboldala

A SYMFONISK könyvespolcos WiFis hangszóróval is felszerelhető, illetve USB-C bemenet is van rajta, lehetővé téve ezzel minél több készülék egyidőben való töltését. A termék jelenleg csak külföldön kapható, azonban hamarosan már a magyar áruházakban is elérhetővé válik.

Nem csupán a divatban, a lakberendezésben is folyamatosan változnak a trendek - újak jelennek meg, vagy épp régiek térnek vissza. Most az IKEA régi katalógusait hívjuk segítségül, hogy illusztráljuk, miként festett a tökéletes otthon 1951-től 2000-ig.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.