Home&Design

Eldőlt: ez a 22 milliárdos álomvilla lett J-Lo és Ben Affleck szerelmi fészke

Hosszú hetek óta keresték leendő otthonukat, de most végre úgy tűnik, Jennifer Lopez és Ben Affleck megtalálta a szerelmi fészkét. Mesebeli villát vesznek maguknak.

Sztárpár

Az elmúlt hónapokban szinte hét sem telt el, hogy a sztárpár ne bukkant volna fel ingatlanosok társaságában Kalifornia valamelyik szegletében, sőt, már arról is szóltak a hírek, meg is találták leendő közös otthonukat. Nos, adásvételi szerződést azonban ezidáig nem írtak alá, de ha minden igaz, akkor azóta lassan ezen is túl vannak. Egy ügynökség ugyanis most tényként közölte: J-Lo és Ben Affleck 60 millió dollárt fizet azért a mesebeli villáért, ami korábban Danny DeVito-é is volt - írja a TWN.hu.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!