Home&Design

Ne súrold órákig: Ezekkel a trükkökkel percek alatt tiszta lesz a grillsütő

Ezekkel a trükkökkel egyszerűbb a dolgunk.

Grill parti

A kerti partik a nyár alapvető részét képezik, hiszen nincs is jobba annál, mint mikor összegyűlik a baráti társaságunk, és közös főzésbe, iszogatásba kezdünk. Ilyekor a legtöbben vagy bográcsozást csapunk, vagy előszedjük a grillsütőnket, és húsokat grillezünk. Utóbbi után azonban több órás takarítás vár ránk, hiszen a zsírt és a szenet is le kell takarítanunk a sütőről. Most azonban összegyűjtöttünk pár trükköt, melyek segítségével pofonegyszerűen, pár perc alatt tisztára varázsolhatjuk őket.

A tippekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Home&Design
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.