Home&Design

A leggyakoribb hibák, melyeket fürdőszobánk berendezésénél elkövetünk

A fürdőszoba otthonunk egyik legfontosabb helyisége, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő, praktikus és esztétikus módon rendezzük be.

Az összhatás múlhat rajta

A fürdőszoba praktikussága és esztétikus megjelenése kulcsfontosságú, hiszen legtöbben rengeteg időt töltünk ebben a helyiségben, valamint relaxációs célokat is szolgál. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan is rendezzük be, egy-egy hiba ugyanis teljesen elronthatja az összképet és felboríthatja a funkcionalitást. Talán nem is sejtenéd, de ezek az apró hibák elképesztően gyakoriak, szinte mindannyian elkövetjük őket egyszer-egyszer. Ha kíváncsi vagy, a lakberendezők szerint melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, olvass tovább!

Először tárolókba fektetni a szelektálás előtt Ha úgy érzed, a fürdőszoba egy óriási káosz, először jó ötlet lehet kiszelektálnod a valóban hasznos és a haszontalan dolgokat, mielőtt új tárolókba fektetnél. Remek ötlet, ha alaposan kitakarítod az egész helyiséget és csak azután kezded rendszerezni a dolgokat.
Kattints a további képekért!

Ennek az egyetlen bútordarabnak a cseréjével teljesen átalakíthatod az idejétmúlt fürdőszobádat.

Leadfotó: Unsplash, forrás: apartmenttherapy.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.
Sztárok
Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a...
Lifestyle
Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.