Home&Design

Felejtsd el az unalmas parkettát: ez lesz 2024 legmenőbb padlóburkolata

A technológia fejlesztések egyre szélesebb körű tervezést tesznek lehetővé a padlóburkolatok terén is, ennek köszönhetően pedig egy olyan drága alapanyagot is könnyű szerrel helyettesíthetünk, mint a tömör fa.

Fa, de mégsem

Ki ne szeretné gyönyörű tömör fa padlóval burkolni a konyháját, a nappaliját, vagy akár az egész lakást? 2024-ben ismét visszatérnek a divatba a természetes fához megtévesztésig hasonlító, meleg árnyalatú kerámia padlólapok, amiket nem csak olyan helyiségekben használnak szívesen a lakberendezők, ahol hagyományosan járólappal burkolnak, hanem a lakás minden pontján. Egységessé válhat így akár a teljes lakótér padlója, ami tágasság- érzetet és eleganciát kölcsönöz az otthonunknak.

Lapozd végig a gyönyörű enteriőröket és hidd el, bele szeretsz ebbe a típusba!

Annyira hasonlítanak az eredeti fához, hogy ha nem érintjük meg az anyagot, nem mondanánk meg a különbséget.
Kattints a további képekért!

Épphogy búcsúzunk a nyártól, néhány festékgyártó cég máris előhozakodott a 2024-es trendjelentésével. Lássuk, mik lesznek a jövő év legdivatosabb árnyalatai.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....