Vintage álom és klasszikus elegancia - Ilyen meseszép fehér fürdőszobákat akarsz majd te is

Nemcsak a hálószobából vagy a nappaliból érdemes kihozni a legtöbbet, a fürdőszoba is megérdemli, hogy stílusos és egyedi legyen. Mivel sokan szeretik a fehéret, úgy döntöttünk, adunk nektek egy kis inspirációt, és megmutatjuk, milyen lehetőségek rejlenek ebben a színben. Íme 6 meseszép példa, hogyan tedd izgalmassá és mivel kombináld a fehéret!

Édes álomvilág

Romantikus lelkeknek kizárólag ilyen fürdőszobát tudunk elképzelni! A bézs, a krém, a világoszöld és a sárga lágy, neutrális hangulatot teremt, amit tovább erősít az öltözőasztalka, a bájos függöny és az antik hatású gyertyatartó.

Az ellentétek vonzzák egymást

A sötét és a világos kontrasztja szinte minden helyiséget feldob - látjátok, milyen sajátosan különlegessé tette ezt a fürdőszobát? Imádjuk, hogy a padló és a szekrények mély, szinte fekete színe "összecsap" a falak, a kád és a kiegészítők fehérségével! A térkihasználás is követendő: a fehér szín egyébként is nagyítja a fürdőt, de a magas ablakoknak, a végtelen természetes fénynek és a kevés bútornak köszönhetően négyzetméterekkel tágasabbnak tűnik a szoba.

Luxus, otthon

Akkor sem kell elkeseredni, ha kicsi a fürdőszobád, hiszen apró terekből is ki lehet hozni a maximumot. Ha otthon is egy elegáns wellness szállodában szeretnéd érezni magad, lesd el a képen látható technikákat: a fehér panelek, a mészkőpadló és a márvány borítás igazi luxuskörülményeket teremt. Felhívnánk a figyelmet a kiegészítőkre is: a polcon lévő színes üvegek, az ablakban zöldellő virág és a gumikacsa üde színfoltja jól mutat a viszonylag monokróm térben.

Még több inspirációért kattints a következő oldalra!

Fotók: bhg.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!