Home&Design

Exkluzív belső terek egy szempillantás alatt - ez a faltrend lesz 2023 kedvence

Ahogy a divatban, úgy a belsőépítészet terén is röpködnek a trendek, így csak reménykedni tudunk, hogy a legújabb falburkolati megoldások még sokáig velünk maradnak. Mutatjuk az új kedvencünket.

Padló a falon

Luxus életérzés, megfizethető árkategóriában? Ezt kínálja a legújabb faltrend, melynek lényege, hogy az eddig kizárólag padlónak használt burkolatokkal bevonjuk a falakat is. Persze nem mindegyiket, csak egy-egy főfalnak kinevezett részt. Ezzel központosítható a lakás, mélységet és eleganciát kölcsönöz a kiválasztott helyiségnek. Ezen felül egy rendkívül könnyen tisztítható felületet kapunk, így családbarát megoldás is. Nagyszerűen szigetel, melegséget ad és nem mellesleg pénztárcabarát, hiszen kizárólag egy adott fal dekorálásával feldobható egy egész szoba.

Mutatjuk, hogyan mutat új funkciójában:

Kattints a további képekért!

A lakásfelújítás és dekorálás koronázatlan királyai - ismertebb nevükön a Scott ikrek - megnevezték az évtized legnagyobb konyhai trendjét és azt kell mondanunk: teljes mértékben egyetértünk!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Ha ez az alkalmazás rajta van a telefonodon, jobban teszed, ha most azonnal letörlöd.
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.