Home&Design

Praktikus és stílusos konyhapolcok, hogy neked lehessen a legmenőbb konyhád!

Az elmúlt időszak konyhai trendjeit tekintve a rendezett, stílusos polcok óriási szerephez jutottak. Ez nem meglepő, hiszen mind imádjuk, ha konyhánk amellett, hogy praktikus, még elképesztően jól is néz ki.

Konyhai tárolás

A stílusos konyhai tárolóelemek minden konyhát feldobnak, különösen nagy előnyt jelentenek viszont a kisebb méretű konyhával rendelkezők számára, mert lehetővé teszik, hogy a szemmagasság felett is stílust, nem mellesleg pedig funkcionalitást vigyünk a térbe. A polcokon nemcsak edényeket és különféle konyhai segédeszközöket tárolhatunk, de néhány művészi alkotással, vagy éppen gyönyörű növénykével személyes stílusunkat is könnyedén belecsempészhetjük. Olykor persze nehéz lehet kiválasztani a számodra legmegfelelőbb polcokat, melyek tükrözik személyes stílusod és igazodnak konyhád adottságaihoz is, ebben nyújtunk most neked egy kis útmutatást. Nézd meg a galériát és inspirálódj a stílusosabbnál stílusosabb konyhai megoldások forgatagában!

1. Rusztikus fa A tömör fából készült polcok csodálatos mediterrán hangulatot kölcsönöznek konyhánknak. Remek megoldás lehet, ha különböző magasságokban helyezed el a polcokat, hogy kisebb és nagyobb tárgyakat is könnyedén tárolhass rajtuk.
Kattints a további képekért!

Inspiráló újdonságok várnak ránk a konyhák világában 2023-ban is. Mutatjuk az idei legnagyobb trendeket.

Leadfotó: 123rf, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.