Home&Design

Az évszak legszebb otthoni kiegészítői: tavaszi lakásdekorációk 5000 forint alatt, amiket te is bármikor beszerezhetsz

Becsempésznéd az otthonodba az évszak frissítő és színes hangulatát, de nem szeretnél mélyen a zsebedbe nyúlni? Pörgess tovább, csokorba gyűjtöttük a legtrendibb tavaszi lakáskiegészítőket, mindössze 5000 forint alatt!

Stílusos és filléres tavaszi lakásdekorok

A tavasz minden évben az újjászületés időszaka, amikor a természet virágba borul, az élet új lendületet vesz, és a nap sugarai melegítőn érik az arcunkat. A megújulás és frissesség időszaka, amikor otthonaink is megkívánják a változást és a felfrissülést. Ahogy a természet virágzik, úgy vágyunk mi is arra, hogy otthonunk friss, tavaszi hangulatot árasszon. Nyugi, nincs szükség vagyonok költésére ahhoz, hogy frissességet és ragyogást csempéssz a lakás minden szegletébe, néhány filléres és stílusos kiegészítővel te is pillanatok alatt feldobhatod az otthonod hangulatát. Körülnéztünk a kedvenc lakásdekorációs üzleteinkben és elhoztuk a szezon legtrendibb kiegészítőit, amiket te is bármikor beszerezhetsz. Lapozd fel a galériát a részletekért!

A tálakból nem csak étkezni lehet ugyebár. Tehetsz bele ékszereket, illatos potpourrit, de önmagában is megállja a helyét dekorációként. sinsay - Dekoratív tál - 2 295 Ft
Kattints a további képekért!

Amikor a bohém stílus adta életérzés uralja otthonunkat, lakásunk egzotikus szigetként tündökölhet. De mi is pontosan a bohém stílus és hogyan csempészhetjük be otthonunkba?

Leadfotó: Femcafe (H&M, sinsay)

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Home&Design
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.