Home&Design

Pénztárcabarát madáretetők 5 perc alatt - kedves kis vendégeket csalogathatsz velük a kertedbe

A sötét és hideg reggeleket bármikor fel tudja dobni egy kis madárcsicsergés. Csalogasd őket a kertedbe, vagy erkélyedre néhány könnyen elkészíthető madáretetővel.

Nem csak télen kell gondoskodni róluk

Főleg télen találnak kevés élelmet, de egyébként a madarak etetése egész éves feladat, tehát ha egyszer elkezdjük, akkor nem hagyhatjuk abba. Ha ennek ellenére is a kis csicsergők gondozása mellett döntünk, akkor a következő könnyen elkészíthető DIY madáretetők garantáltan odavonzzák majd a látogatókat akár a kertünkbe, akár az erkélyünkre.

Kattints a galériára, mutatunk pár 5 perc alatt kivitelezhető, pénztárcabarát madáretetőt!

1. Kókuszhéj Az első madáretetőhöz egy kókuszra és kenderzsinegre lesz szükségünk. A kókuszt vágjuk félbe és fogyasszuk el, a héjaktól azonban ne szabaduljunk meg. A kókuszhéj rendelkezik három lyukkal, amelynek egyikét felhasználhatjuk a felerősítéshez. Készítsünk egy hurkot a zsinegből, majd egy nagy csomót helyezzünk a kókusz belsejébe, és már kész is van az akasztó. A kókusz belsejébe szórjunk madáreleséget.
Kattints a további képekért!

Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!