Hirdetés

DIY hangulatvilágítások - Alkoss meghitt fényeket és relaxálj

Pislákoló mécsesek, hangulatos fények, kreatív megoldások. Ha szeretnénk megtudni, hogyan készíthetünk saját kezűleg és villámgyorsan ötletes fényforrásokat, olvasásra fel! A bomba ötletek nemcsak a hétköznapokban, de mehitt, romantikus estéken is hasznosíthatók!

Narancsból is lehet

A cuki ötlet elkészítéséhez egy narancs, néhány szegfűszeg, kés és egy teamécses szükséges. Vágjuk ketté a gyümölcsöt, majd kaparjuk ki a belsejét mindkét félnek. Az egyik aljába helyezzünk teamécsest. A másik  rész tetejét körülbelül 2 cm átmérőben távolítsuk el körbevágással, majd szúrjünk bele egy vonalban szegfűszegeket. Gyújtsuk meg a kis mécsest és helyezzük rá a szegfűszeges, kivágott felet. Díszítésként egy fenyőágakkal, bogyókkal és fehéj rudakkal bélelt kis tálcára rakhatjuk a narancs-lámpákat.

Prizmafény

Extra különleges, ám mégis rendkívül egyszerű! A prizma-hatású fényforrás elkészítéséhez egy befőttes üveg, ragasztó, egy teamécses és üveglencsék kellenek. Üveglencsét minden gyöngyboltban kaphatunk. Vegyük magunk elé a befőttes üveget és az üveglencsék hátulját ragasztózzuk be, majd egyesével rögzítsük őket szorosan a befőttes üvegre. Gyújtsuk meg a teamécsest, helyezzük bele, kapcsoljuk le a villanyt és élvezzük az idilli fényeket.

Fotók: fun2bfrugal.com, hometalk.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!