Az ingatlanosok rémálma ez a ház, sokan Drakula kastélyaként emlegetik - Miért ilyen ijesztő?

A különös ingatlant Amerikában árulják, több mint 1 millió dollárért kínálják megvételre. A legtöbb érdeklődőn döbbenettel vegyes borzongás lesz úrrá, amikor körbevezetik a kétségkívül bizarr enteriőröket rejtő házban.

Drakula gróf Amerikába költözött

Gyakorlatilag eladhatatlan az az Amerikában található, különös ingatlan, melyre sokan csak Drakula kastélyaként hivatkoznak - írja a Mirror. Az épület, mely az Alabama állambéli Hunstville-ben vár eladásra, első blikkre teljesen hétköznapi, csinos családi ház érzetét kelti az érdeklődőkben - ám amikor a reménybeli tulajdonos-jelöltek átlépik az ingatlan küszöbét, eléggé kellemetlen meglepetésekkel kell szembesülniük. Az internet népe el is nevezte a bizarr épületet "Drakula kastélyának" - mégpedig elsősorban azért, mert a hálószobában egy gigantikus franciaágy biztosítja a kikapcsolódást és a feltöltődést a ház jövendőbeli gazdájának. Az ágy irreálisan - már-már röhejesen - magas, ezért néhány netes kommentelő joggal jegyezte meg, hogy ha ezen a bútordarabon kellene éjszakánként álomra hajtaniuk a fejüket, úgy éreznék magukat, mint Drakula legendás koporsójában. Ráadásul a szoba klausztrofób atmoszféráját csak erősítik a hatalmas, barna színű, fodros függönyök, melyek riasztó-tolakodó módon zárják el a fényt.

Fotó: 123rf

Hatalmas kert, apró medence

És ez még nem minden - a kertben ugyanis helyet kapott egy medence, ami viszont lehetetlenül apró méretével kelt igencsak komikus hatást. "A hálószobai ágynak és a medencének méretet kellene cserélnie" - jegyezte meg egy virgonc hozzászóló az interneten. Az épületet egyébként 2018-ban újították fel, négy háló- és öt fürdőszobát tartalmaz, s 1 130 000 ropogós amerikai dollárért bárki megvásárolhatja. Az ingatlanról a Twitteren tudsz fotókat böngészni:

Az utókor által csak Öreg kékszeműként emlegetett hollywoodi legenda mesébe illő körülmények között élt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak