Home&Design

Betörők vallottak: ezekbe a házakba törnek be legszívesebben

Soha nem hallott titkokat osztottak meg a bűnözők az ORFK és OKRI dolgozóival.

A te otthonod is veszélyben van?

Országos Rendőr-főkapitányság és az Országos Kriminológiai Intézet az elmúlt évek esetei alapján egy kötetet adott ki, amelyben a tapasztalatokat rendszerezve elárulják, mik a betörők kedvenc módszerei, hogy bejussanak egy házba. Egyértelműen kiderül a Tolvajkulcs nevű kiadásból, hogy a legkedveltebb célpontot a családi házak jelentik. Ezt követi a társasházi lakás, a panellakás, majd a sorház. A sorrend leginkább a lebukás esélye miatt alakult így, hiszen a családi házaknál távolabb vannak a szomszédok, és még ha zajt is csapnak, kevés rá az esély, hogy bárki meghallja. Azonban egy panellakásban, ahol papír vékonyak a falak, és az ajtók is közel vannak, nem szívesen időznek. Sőt, a módszereiknek sem felel meg feltétlenül egy ilyen lakás. Azt is eláruljuk, mi a bevált szokás, hogyan jutnak be.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!