9 módja annak, hogy megszabadulj az otthonodban lévő negatív energiáktól, amik tönkreteszik az életedet

Ha rossz napod van, negatív energiát viszel haza. A veszekedés, a pesszimista gondolkodás is negatív erőt hozhat létre. Érdemes időnként egy alapos energetikai tisztítást végezni az otthonodban ahhoz, hogy elűzd a negatív energiákat, amelyek gátolnak a fejlődésben, a boldog és békés élet megélésében.

Alattomos negatív energia

Sajnos a negatív energia nagyon alattomos és könnyen létrejön. Elég lehet hozzá az, hogy gyakran van rossz napod. Esetleg szakítottál a partnereddel, depressziós vagy, netán veszekedtetek egy szeretteddel vagy tartósabb ideig voltál beteg. Ráadásul az egész egy szép kis ördögi kör, hiszen a negatív energiát haza is viheted, otthon is „előállíthatod”, ami aztán teszi a dolgát és még több kellemetlenséget, akadályt, szerencsétlenséget generál.

Ezért érdemes időnként tértisztítást végezni az otthonodban. Mutatunk 9 egyszerű módszert a negatív energia eltávolítására:

Lapozz a cikk folytatásáért!

1. Legyen új célja az otthonodnak Tűzz ki egy konkrét célt az otthonodnak. Mi az, amiben segítsen az otthonod? Miben támogassanak az otthon energiái? Például mondhatod: „Az a szándékom, hogy megtisztítsam a negatív energiát az otthonomban, hogy koncentrált és produktív legyek." vagy „Az a szándékom, hogy felszabadítsam exem energiáját, és újra békésnek érezzem magam." Mondd ki hangosan a vágyadat!
Kattints a további képekért!

leadfotó: 123rf.com

Oldalak