Home&Design

5+1 praktikus pénztárcabarát ötlet, amivel feldobhatod a hálószobád

Fel szeretnéd dobni a hálószobád? Kreatív ötleteket keresel? Akkor nézd meg a legújabb képes összeállításunkat, amiben praktikus és pénztárcabarát ötleteket adunk!

Hálószoba tippek

Bár a hálószoba elsősorban a pihenésre szolgál, mégis fontos, hogy a lehető legotthonosabbá varázsold ezt a helyiséget! A hálószoba ugyanis kizárólag a tied (kivéve ha éppen szobatársakkal élsz együtt), így úgy alakíthatod, ahogy szeretnéd! Az alábbiakban 5+1 tippet gyűjtöttünk össze, amelyekkel kreatívabbá varázsolhatod szobádat, és ehhez még csak nem is kell mélyen a zsebedbe nyúlj!

1. Kisszekrény, ágyneműtartó Akár saját magad, DIY módon is barkácsolhatsz polcokat, szekrényeket, amelyek körbeölelik az ágyat. Illetve az ágyneműtartós ágy is egy praktikus ötlet.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Az alábbiakban összegyűjtöttük azt a 10 legnépszerűbb amerikai várost, ahová minden turista szeretne eljutni. Vajon hányat ismersz fel a képek alapján? Teszteld magad!

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Női rajongói legnagyobb bánatára Antonio Banderas szíve már hosszú ideje foglalt. A jóképű színész egy nála jóval fiatalabb hölgyért rajong, akit páratlan szépséggel áldott meg a sors.
Fashion&Beauty
Teri Hatcher a Született feleségek egyik legkedveltebb sztárja volt, szépségével pedig a férfi és a női nézőket is megbabonázta. Az immáron 58 éves színésznőn egyszerűen nem fog az idő, és ma is pont...
Sztárok
Réti Barnabás szinte semmit sem változott az évek alatt: a színész pont olyan sármos, mint anno, amikor megismertük őt az ország egyik legnépszerűbb sorozatának hála.