5 tervezői bútor, amit nem szívesen vinnénk haza

A designer bútorok feldobják a lakásunkat, hiszen mindegyik egyedi és ráadásul vannak igazán izgalmas formájú darabok is köztük. Azonban időnként még a tervezőknek is lehet rossz napjuk, így találkozhatunk olyan bútorokkal is, amelyeket nem biztos, hogy szívesen látnánk a nappalinkban.

Asztal vagy polc?

Ennél a darabnál viszonylag nehéz eldöntenünk, hogy mit is szeretett volna kihozni belőle a tervező és arra a kérdésre sem egyszerű a válasz, hogy egyáltalán mi a pontos funkciója. Ráadásul a kivitelezés se sikerült túl esztétikusra, egy kis színnel vagy díszítéssel sokkal szebb lehetett volna.

Szék megmaradt anyagokból

A különféle színek kombinálása akár még jó is lehetne, de így inkább olyan hatást kelt, mintha a tervező a lakásfelújításból megmaradt darabokat rakta volna össze. Az összeillesztésként használt fémdarabok sem segítenek túlzottan az esztétikai összképen. Összességében nehezen tudnánk elképzelni a lakás bármely részén.

Katonai hangulat

Ez a két bútor sem feltétlenül lenne a lakásunk dísze, bár mindenképp ötletes, de nehéz lenne megmondani, hogy hova illenének ezek a darabok. Elnézve ezt a két darabot sokkal inkább jut eszünkbe esetleg egy laktanya, mint bármilyen más hely. Ugyanakkor biztosan vannak olyanok, akik pont egy ilyen darabra vágynak.

Fotel a régi időkből

A korhadó anyagot idéző megoldás izgalmassá teszi ezt a fotelt, de mégsem mutat annyira jól a végeredmény, mint amennyire az ötlet zseniális. A végeredményt elnézve nem biztos, hogy ez lenne a kedvenc fotelünk otthon, de kétségtelenül bármilyen helyet feldobhatunk egy ilyen bútorral.

Retro hangulat

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ez a kis szekrény mindenképpen érdekes, de a színválasztások talán nem annyira szerencsések.Viszont a régi korokat idézi, így aki egy kis nosztalgiára vágyik, biztosan örömmel látna a szobában egy hasonló bútort. Ellenkező esetben nem valószínű, hogy megakadna a szemünk rajta.

Fotók:onarchitecturesite.com,limn.com,furniii.com,hotstyledesign.com

Oldalak