Home&Design

3 filléres dekorációs trend, amitől elegánsabbnak érződik a lakásod

Ha azt szeretnéd, hogy a lakásod összeszedettnek és elegánsabbnak tűnjön 2024-ben, ezekre a dekorációs elemekre mindenképp érdemes lehet beruháznod!

Sikkes elegancia pár lépésben

Minimalizmus, maximalizmus, monokróm vagy francia sikk - ahogy a divatban, úgy a lakberendezés területén is egymást váltják az éppen aktuális trendek - ahány lakberendezőt kérdezünk, annyiféle választ fogunk kapni arra a kérdésre, hogy éppen mi a trendi. Iránymutatásnak sose rosszak ezek a tippek, de ha a célunk egy időtálló elegáns hangulatú otthon megteremtése, akkor a hangzatos stílustippek helyett koncentráljunk a konkrét dekorációs elemek beszerzésére. Az alábbi három ötlet időtlen, luxus megjelenést kölcsönöz a nappaliba, a hálószobába, a konyhába vagy az otthon bármely terébe - és ami a legjobb, hogy szinte fillérekért beszerezhetők vagy megvalósíthatók. Részletek a galériában!

Átlátszó függönyök Nem a praktikusságukról híresek, viszont annál elegánsabbnak mutatják az otthonunkat. A szakértők szerint ezek a függönyök nyújtják a tereket, magasítják a falakat és akkor is sok fényt engednek be a szobákba, mikor teljesen el vannak húzva.
Kattints a további képekért!

Mielőtt hercegné és leendő királyné lett volna belőle, Kate Middleton is egy átlagos földi halandó volt...egy nem túl átlagos lakással. Less be te is a Middleton lányok londoni otthonába, ahol a hercegné húgával, Pippával élt.

Leadfotó: 123rf.com

VIA

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.