Home&Design

Ezek 2024 legnépszerűbb nappali trendjei - Mindenki dicséri majd az ízlésedet, ha így rendezed be a nagyszobát

A nappali otthonunk szíve, ezért természetes, hogy mindannyian szeretnénk lehetőség szerint otthonossá és gyönyörűvé varázsolni.

Szebbnél szebb dizájnok

Az új év mindig izgalmas trendeket tartogat számunkra, nincs ez másként a lakberendezést illetően sem. 2024 garantáltan bővelkedni fog szebbnél szebb dizájnokban, melyek közül egészen biztosan a te tetszésedet is elnyeri majd néhány. Legyen szó trendi színárnyalatokról, vagy éppen bútorozási ötletekről, rengeteg nappali trend vár ránk az új évben, melyek láttán azonnal kedvünk támad majd átrendezni otthonunk talán legfontosabb helyiségét. Galériánkból rengeteg ötletet és inspirációt meríthetsz, mutatjuk, melyek lesznek 2024 legnagyobb trendjei!

Többfunkciós helyiségek 2024-ben óriási népszerűségnek örvendenek a több zónából álló szobák. Remek ötlet például, ha a nappaliban teremtesz egy kis dolgozósarkot, vagy éppen egy kis olvasósarkot is. A helyiség ezáltal megtelik funkcióval és élettel, a különféle textúrák kombinálásával pedig még tovább fokozhatod ezt az élettel teli hatást.
Kattints a további képekért!

A lakberendezők rendszeresen hivatkoznak a "hármas szabályra". Mi is ez pontosan és hogyan segít álomotthont alkotnunk a lakásunkból? Pörgess tovább és mutatjuk!

Leadfotó: 123rf, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.