Hogyan varázsolj vastag ajkakat smink segítségével? Mutatjuk!

Ha a természet vékonyabb ajkakkal áldott meg, te viszont érzékibb szájra áhítozol, olvasd el tippjeinket, hiszen sminked segítségével sokat tehetsz az ügy érdekében.

Radírozz

Időnként radírozd le az elhalt hámsejteket a szádról. Ezt könnyedén megteheted, ha felviszel egy kevés ajakbalzsamot és egy fogkefe segítségével végigdörzsölöd ajkaidat, ez egyúttal a vérkeringést is élénkíti. Sminkelés előtt nagyon fontos, hogy leradírozott, tiszta alapra kezd festeni a szád.

Így sminkelj

Először kend be szád egész felületét korrektorral. Ezután szád peremének külső felét húzd ki szájceruza segítségével. Ne térj el nagyon a természetes formájától és csak kicsivel húzd kijjebb a vonalat szád igazi határánál.

Arra is figyelj oda, hogy az aszimmetrikus részleteket korrigáld a szájceruza segítségével, mivel ha vastagabbnak szeretnéd láttatni ajkaidat, akkor nagyon fontos a szimmetria. Ezután természetesebb árnyalatú, fényes rúzzsal kend be a szád. Plusz tipp: a felső ajkaid közepénél, a szád pereme fölé húzz egy vékony vonalat fehér ceruzával. Ez fényesebbnek mutatja majd a szád körvonalát, ezáltal ajkaid optikailag dúsabbnak fognak tűnni.

Oldalak

  • 1
  • 2