Hirdetés

A Story Gála legcsodásabb ruhakölteményei – Ezekről a hírességekről nem tudtuk levenni a szemünket

Persze mindig akadnak olyan hazai hírességek, akik még mindig nem képesek értelmesen felöltözni egy elegánsabb eseményre, de szerencsére olyanok is, akik reményt adnak nekünk, hogy előbb-utóbb, de jó irányba fejlődik a magyar divat. Az idei Story Gálán az alábbi hölgyek voltak ezek.

Madár Vera

A Jóban Rosszban színésznője egy Peter Merő kreációban mutogatta lehetetlenül vékony derekát. Nekünk nagyon tetszett, hogy nem egy unalomig ismételt fazonú estélyit választott. A különleges vállmegoldás és rácsos szoknyarész egészen avantgárd hatást kölcsönöz a ruhának. Szerintünk egy hollywoodi gálán is megállná a helyét.

Som-Balogh Edina

Amikor Balogh Edina besétált a terembe, hirtelen minden szem rá szegeződött. Mi abszolút meg tudjuk érteni a dolgot, a színésznő lenyűgözően nézett ki.

Cinthya Dictator

Mielőtt valaki nem értené, mit keres a legjobban öltözöttek listáján ezzel a furcsa szettel, hallgassatok végig minket. Egyrészt szerintünk tökéletesen passzol Cinthya stílusához (feltétlenül jobban, mint a tavalyi furcsa hajruha), nem egy szokványos összeállítás, de ha már divatról és trendteremtésről beszélünk, ez az összeállítás akár az amerikai Vogue lapjairól is kiléphetett volna.

Galambos Boglárka

Mi is írtunk már arról, milyen gyönyörű fiatal hölggyé cseperedett Lagzi Lajcsi lánya, ezért nem meglepő, hogy a legjobban öltözöttek között találta magát. Örültünk, hogy egy fiatalos, bevállalós színt választott magának, láthatóan édesapjának is tetszik a ruha.

A lista a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!