Zimány Linda, Bálizs Anett, Seherezádé: ki a legdögösebb szőke fitneszkirálynő?

Nem könnyű dönteni ilyen felhozatalból.

Az ország legfittebb szőkéi

Bár lehet, hogy a jogász Zimány Linda, a színésznő Bálizs Anett és a táplálkozási tanácsadó Seherezádé az élet különböző területein tevékenykednek, bőven van bennük közös (persze azt leszámítva, hogy szőkék). Mindhárman tökéletes testet tudhatnak magukénak, a rengeteg edzésnek, egészségtudatos életmódnak azonban magasztosabb célja van, mintsem csupán az immunrendszerük erősítése. A hírességek ugyanis komoly kihívásokkal néznek farkasszemet, színvonalas országos és nemzetközi fitneszversenyeken bizonyítanak, és a hírek szerint nem is akármilyen díjakkal térnek haza.

Zimány Linda ezüstéremmel debütált

Linda első nemzetközi fitneszversenyén rögtön a dobogó második fokára állhatott fel kategóriájában. A 2017-es Fitparádé nevezetű rendezvényt október 15-én tartották, ahol a legelszántabbak mérték össze erejüket, és bizonyították, hogy mire elég a hosszan tartó kemény felkészülés. A gyönyörű jogász boldogan távozott az ezüstéremmel.

Megérte a kemény munka

"Életem első nemzetközi fitneszversenyén a kategóriámban 2. helyezett ezüstérmes lehettem ma, egy brutál erős csapatban. Fantasztikus volt ez a 10 hetes felkészülés... minden komoly önmegtartóztatást, szenvedést, vért, verejtéket megért ez a test, amit kaptam végeredményben, nagyon kemény munkával" - fűzte hozzá Linda a díjhoz, és megköszönte szeretteinek, valamint támogatóinak a sok segítséget.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Instagram - lindazimany, anettbalizs, seherezadenay

Oldalak