Fashion&Beauty

Pezsgő nyári napok, városi kiadásban - ilyen stílusos a ZIA budapest új kollekciója

Az élettel és programokkal teli nyarat, valamint az urbanista divatot jeleníti meg új kollekciójában a ZIA budapest, amiben merész színeket, földes árnyalatok és állatmintákat egyaránt találhatunk. Bemutatjuk a magyar márka teljes Summer in the City kollekcióját!

A ZIA budapest új kollekciója a pezsgő városi életet eleveníti meg

Csizmazia Anett divattervező 2017-ben alapította meg a ZIA budapest nevű márkáját, ami a kezdetektől fogva a városi divatot, a modern trendeket és a kényelmes, valamint praktikus ruhadarabokat részesíti előnyben. A divattervező kiemelten fontos eljárással, környezettudatos és fenntartható anyagokkal készíti a ruháit, így legújabb kollekcióját is, mely a Summer In The City nevet viseli. Az urbanista hangulatot, valamint a pezsgő városi létet megelevenítő kollekció legjobb darabjai a cikk alján lévő képgalériában tekinthető meg!

A ZIA budapest új, Summer In The City kollekciója a modern minimalista irányvonalat figyelembe véve alkotta meg stílusos, ámde kényelmes és praktikus ruhadarabjait, melyeket a hétköznapokra ugyanúgy fel lehet venni, mint különleges alkalmakra és megjelenésekre. A ruhák stílusán belül többször felbukkan a túlméretezett, azaz oversize vonal, ami már évek óta a márka védjegye - nem véletlenül. Az oversize darabok a nyári hőség megmentői, hiszen ilyen szettekben a legkisebb szellő is könnyedén felfrissít, az extra komfortérzetet nem is említve - szerencsére pedig a lenge viszkóz, a muszlin és a természetes pamut is segítenek a kánikula leküzdésében.

A kollekció színei közül a khakit, a bézses árnyalatokat, valamint a feketét tudnánk kiemelni, amiket a tervező egy kis állatmintás printtel spékelt meg. A rafinált szabászati megoldásoknak és az egyedi megjelenésű ruháknak köszönhetően egy igencsak izgalmas kollekció született, melyek között több statement darab is fellelhető.

Az ZIA budapest új Summer In The City kollekciója lenti képgalériára kattintva tekinthető meg!

Kattints a további képekért!

Nőies formák, szemet gyönyörködtető printek és egy kis Agatha Christie jellemzi Anna Daubner új nyári kollekcióját, ami tele van szebbnél szebb ruhadarabokkal! A magyar tervező csodálatos ruháival nem lehet betelni, ezért most mi is bemutatjuk nektek őket!

Leadfotó, fotó: ZIA budapest

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...