Fashion&Beauty

Záporoznak a kommentek Victoria Beckham oldalára - Olyat tett, amit csak kevesen mertek volna bevállalni

Victoria Beckham párizsi divatbemutatója igazán emlékezetesre sikeredett. A 2024-es őszi/téli kollekció bemutatóját ugyanis állatjogi aktivisták zavarták meg, ráadásul a show végén Victoria egy meglehetősen szokatlan kiegészítővel, mankókkal jelent meg.

Éljen a vegán bőr!

Már javában zajlik a párizsi divathét, ahol Victoria Beckham is bemutatta legújabb kollekcióját. Az eseményt a Peta állatvédő szervezet aktivistái zavarták meg, akik az állatbőrből készült termékek ellen tiltakoztak. A galériára kattintva kiderül, hogy miért pont Victoria Beckham bemutatóját zavarták meg a tüntetők, illetve az is, hogy az egykori Spice Girls tagot milyen baleset érte, amiért mankókkal bicegett végig a kifutón.

Az aktivisták „Az állatok nem szövetek” feliratú pólókat viseltek, és „Viva vegán bőr” feliratú táblákkal a kezükben vonultak együtt a modellekkel a kifutón, mielőtt biztonságiak elvezették őket. A Peta szerint bár Beckham már nem használ szőrmét vagy egzotikus állati bőrt a kollekcióiban, még mindig van egy-két darab, amelyen használnak bőrdarabokat, például borjúbőrt.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: CNN

Victoria a Spice Girls-korszak óta minden nap ugyanazt az egyfajta ételt eszi. Talán ez a titka annak, hogy a divattervező és üzletasszony közel 50 esztendősen is pont olyan remek formában van, mint évtizedekkel ezelőtt?

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Sztárok
A Glee című tévésorozat sztárja három tagból álló nevet választott a csöppség számára, a kommentelők azonban nem voltak maradéktalanul elégedettek a döntésével.
Sztárok
Mozifilmben csillogtathatja meg színészi tehetségét Marics Peti, méghozzá az idén debütáló Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés-vígjátékban. A ValMar duó énekese nagyon izgatott a készülő...
Lifestyle
A gyógyíthatatlan neurodegeneratív betegséggel, ALS-sel küzdő alkotmányjogász úgy ítélte meg, az életvégi döntések meghozatalának magyarországi tilalma alapvető emberi jogait - különösen az emberi...