Fashion&Beauty

Tavaszra készülve: záporeső ihlette kollekciók és frizurák Milánóban

Különleges együttműködéssel ünnepli az aktuális divatszezont a Dyson. A neves olasz fodrász, Fabrizio Palmieri, a TONI&GUY Italia kreatív igazgatója a brit márka hajszárítójával alkotott emlékezetes frizurákat az Onitsuka Tiger 2024-es őszi–téli kollekciójának divatbemutatójára.

A 75. születésnapját idén ünneplő japán márka új garnitúráját hirtelen lezúduló esőzések ihlették. Andrea Pompilio, az Onitsuka Tiger kreatív igazgatója olyan bevonattal látta el a kollekció darabjait, hogy azok nedves hatást keltsenek, mintha valaki hirtelen zivatarba kerülne egy olyan nagyváros utcáin, mint Tokió.

A városi téli témával összhangban Fabrizio Palmieri a természetes esztétikát választotta: a téli esőt kísérő köd megpihen a hajon, amely, bár fizikailag nagyobb volumenű, mégis összeszedett és harmonizált marad, tökéletesen illeszkedve a kollekció stílusához.

Fabrizio Palmieri elmondta: „Az Onitsuka Tiger elhozta a japán utcai stílust Milánóba. A kiindulópont a modellek természetes hajszerkezete volt, innen aztán olyan természetes frizurákat hoztunk létre, amelyek könnyednek tűnnek. A természetes megjelenésben az a kihívás, hogy az afrótól a finomabb szálú európai hajig minden hajtípuson elérjük ugyanazt a hatást. Ezt az új Dyson Supersonic r™ Professional hajszárító lágyító hatásával tudtuk véghez vinni. Amikor először használtam a színfalak mögött, lenyűgözött a teljesítménye és ultrakönnyű súlya.”

„A Dyson Supersonic r™ tökéletes társnak bizonyult a bemutató változatos hajtípusú modellcsapatával végzett munkához. A gyorsan cserélhető tartozékok széles választékával a hajszárító a maximális sokoldalúság mellett garantálja a nagy teljesítményt.

"Eső" frizura lépésről-lépésre

  1. A VOLUMEN LÉTREHOZÁSA: Fabrizio Palmieri először a gyökerekre koncentrált a Gentle Air tartozékkal, gyengéd és ellenőrzött légáramlást vitt a fejbőrre.
  2. A GYÖKEREK LELAPÍTÁSA: A Dyson Supersonic r™ Professional hajszárítóval Palmieri először a hajtöveket dolgozta meg a Flyaway Attachmenttel – egy olyan kiegészítővel, amelyet a szálló és a babahajak kisimítására fejlesztettek ki –, lágyítva és ellapítva a gyökereket a jól formázható, de nagy volumenű hajkorona létrehozása érdekében.
  3. A RUGALMASSÁG FOKOZÁSA: Végül a fodrászok a hosszú hajú modellek esetében teljes hosszban lehetővé tették a hajszálak rugalmas mozgását, méghozzá alig észrevehető, lapos hullámok létrehozásával, ami természetes, könnyed hatást kelt.

A vezető Session stylistok is a Dyson Supersonic r™ Professional hajszárítót fogják használni a színfalak mögött, hogy a New York-i, londoni, milánói és párizsi divathéten a 2024-es őszi/téli szezonban megalkossák a modellek frizuráit.

Dyson x Fabrizio Palmieri @ Onitsuka Tiger AW24
Milánó, Via San Paolo 10, 2024 február

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.