Fashion&Beauty

Weisz Fanni búcsút intett világos tincseinek: a gyönyörű modell mostantól új hajszínnel hódít

Weisz Fanni a tavasz beköszöntével úgy érezte, jót fog tenni neki egy kis változás, éppen ezért új hajszínt választott magának.

Megújulásra vágyott

Minden kétséget kizáróan állíthatjuk, hogy Magyarország egyik legkedveltebb mondelljének számít Weisz Fanni, akit elképesztő adottságokkal áldotta meg a sors: nádszálvékony alakjával, hibátlan bőrével és gyönyörű mosolyával nyűgözi le a követőit, akiket sokszor lep meg egy-egy vadító képpel. Legutóbbi posztja azonban sokakat meglepetésként ért, ugyanis azt mutatta meg, hogy a tavaszi megújulás jegyében búcsút intett szőke hajszínének, s mostantól teljesen más külsővel éli a mindennapjait. Galériánkban megmutatjuk, hogyan változott a közkedvelt influenszer megjelenése:

Weisz Fanni már hosszú ideje a köztudatban van mint hallássérült fotómodell, szépségkirálynő és esélyegyenlőségi aktivista. Mostanra óriási rajongótáborra tett szert, Instagram oldalán pedig több mint 230 ezren kíváncsiak az életére.
Kattints a további képekért!

Ha éppen fodrászhoz igyekszel, vidd magaddal ezt a képet, és mutasd meg, hogy ilyet szeretnél, ha gyönyörű hajszínre vágysz!

Leadfotó: Instagram/ realweiszfanni

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!