Fashion&Beauty

Ők lettek az év műkörmösei: ezekkel a munkákkal nyerték el a díjat

Az idén is megválasztották az Év Műkörmöseit: nagyon különleges munkákat sorakoztattak fel a nyertesek.

Az Év Műkörmösei

Vasárnap, április 23-án, tartották a 14. Kedvenc Műkörmösök Napját Szegeden. A Mystic Nails Hungary Kft. országos rendezvényén több mint 200 szakmabeli találkozott. Az esemény fő programpontja az évente megrendezésre kerülő Év Műkörmöse verseny eredményhirdetése volt, melyben két kategória összesen négy versenyszámában hirdettek győztest. Az idei év témája az állatvilág volt. A szebbnél szebb, ötletekben gazdag versenymunkák kihívás elé állították a nívós zsűrit, melynek tagjai között találjuk Gyimes Dórát, szakmai olimpiai bajnokot, aki a Mystic Nails márka alapítója is egyben.

A kezdő és nyílt(haladó) kategóriákban 3D és sík díszítésű versenyszámokban nevezhettek Magyarország műkörmösei. A nyílt kategória extrém körmei a mesteri tudás és művészi érzék számára adnak teret. Ezek a körömkompozíciók furcsán nagyok és a hordható, hétköznapi stílusokon túlmutatva engedik láttatni a műkörmös szakmában rejlő művészi lehetőségeket.

Mutatjuk az idei év győzteseit és a munkájukat:

KEZDŐ KATEGÓRIA - 3D DÍSZÍTÉSSEL: Kiss-Rojcsik Rita, Vecsés
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf , Fotók: Mystic Nails Hungary

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!