Fashion&Beauty

Ők lettek az év műkörmösei: ezekkel a munkákkal nyerték el a díjat

Az idén is megválasztották az Év Műkörmöseit: nagyon különleges munkákat sorakoztattak fel a nyertesek.

Az Év Műkörmösei

Vasárnap, április 23-án, tartották a 14. Kedvenc Műkörmösök Napját Szegeden. A Mystic Nails Hungary Kft. országos rendezvényén több mint 200 szakmabeli találkozott. Az esemény fő programpontja az évente megrendezésre kerülő Év Műkörmöse verseny eredményhirdetése volt, melyben két kategória összesen négy versenyszámában hirdettek győztest. Az idei év témája az állatvilág volt. A szebbnél szebb, ötletekben gazdag versenymunkák kihívás elé állították a nívós zsűrit, melynek tagjai között találjuk Gyimes Dórát, szakmai olimpiai bajnokot, aki a Mystic Nails márka alapítója is egyben.

A kezdő és nyílt(haladó) kategóriákban 3D és sík díszítésű versenyszámokban nevezhettek Magyarország műkörmösei. A nyílt kategória extrém körmei a mesteri tudás és művészi érzék számára adnak teret. Ezek a körömkompozíciók furcsán nagyok és a hordható, hétköznapi stílusokon túlmutatva engedik láttatni a műkörmös szakmában rejlő művészi lehetőségeket.

Mutatjuk az idei év győzteseit és a munkájukat:

KEZDŐ KATEGÓRIA - 3D DÍSZÍTÉSSEL: Kiss-Rojcsik Rita, Vecsés
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf , Fotók: Mystic Nails Hungary

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...