Fashion&Beauty

Minden nőnek kell egy ilyen fürdőruha - ha neked még nincs, szerezz be egyet!

Nem lehet betelni az idei nyár legmenőbb fürdőruhájával, amiből annyiféle szín, fazon és szabás létezik, hogy alig tudtuk kiválogatni a legjobb darabokat! Ha biztosra akarsz menni az idei fürdőruha divat terén, ruházz be egy ilyen változatba - jövőre is fogod majd hordani! Következzenek a hazai kínálat legjobb virágmintás fürdőruhái!

A virágmintás fürdőruhák egyszerűen tökéletesek

Fürdőruha divatok jönnek és mennek, ám egy dolog soha nem változik: a virágmintás darabok soha nem mennek ki a divatból! Szerencsére ma már rengeteg változatos fazon, szín, minta és szabás közül választhatunk, ezért nincs arról szó, hogy ez a fürdőruha csak az XS vagy az XL-es méretűek számára van kitalálva, sőt! Hogy ezt be is bizonyítsuk nektek, összegyűjtöttük a hazai kínálat legszebb (és legváltozatosabb) virágmintás fürdőruháit - bikiniket és egyberészeseket egyaránt! A teljes válogatásunkért kattints a cikk alján lévő képgalériára!

A virágmintás fürdőruhákban kétségkívül az a jó, hogy nemcsak egy bizony testalkat tudja őket hordani, hanem mindenki. Létezik belőlük extrém színes és aprómintás változat is, ahogyan sportos, szexis, valamint aszimmetrikus szabás is, melyek közül tényleg mindenki megtalálhatja a hozzá illő legjobb darabot. Mi azt ajánljuk, hogy olyan fürdőruhát válassz, ami nemcsak jól néz ki, de kényelmes is, hiszen akkor fogod majd a legjobban kihasználni. Ha pedig megtaláltad a számodra tökéletes szabású fürdőruhát, jól vigyázz rá, mert egy igazán minőségi darab néhány strandlátogatástól nem fog tönkre menni és majd jövőre is fogod tudni hordani!

Most ki is válogattuk a legváltozatosabb virágmintás fürdőruháit, melyeket a lenti képgalériánkra kattintva tudtok megtekinteni!

Mango Fürdőruha virágmintával 15 995 Ft
Kattints a további képekért!

Felejtsd el a kardigánokat vagy a nyári blézereket: az idei menő nyári felső trend, nem más, mint a kimonó ruha! Egy kapással fel tudod magadra venni, ráadásul egy menő ruhaként is megállja a helyét, ha éppen arra lenne szükséged. Mutatjuk a legjobb darabokat!

Leadfotó: Bershka
Fotó: Instagram @calzedonia

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre...
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!