Villants hasat! Így hordd a crop topot a sztárok szerint

A szezon egyik nagy kedvence a már tavaly is hódító crop top, melyben a nagy nyári kánikulában közszemlére tehetjük hasunkat. Lássuk, hogy a sztárok miként viselik ezt a merész és szexi darabot!

Extradögös

A sikeres énekesnő, Taylor Swift nem csak a hétköznapokon és a vörös szőnyegen kedveli a hasvillantós darabokat, de a színpadon is sokszor beveti kedvenc felsőit. Egy köldököt elrejtő, színes szoknyával akár buliba is koppinthatjuk ezt az összeállítást. Kendall Jennernek nincs mit takargatnia, így a dögös modell bátran mutogatja magát, mint ahogyan azt a Met Gala afterpartiján is tette, ahol egy aszimmetrikus szabásvonalú, színes Calvin Klein bőrszoknyában és egy pitonmintás crop topban bűvölte a kamerát.

Éljen a piros!

A dögös Victoria's Secret angyalka, Adriana Lima egy piros színben pompázó body-con midiszoknyát egészített ki egy csábos felsővel, mely nem csak a hasából láttatott egy kis részt, de bizony dekoltázsnál is merész volt. Shay Mitchell overalljellegű összeállítása sikkes és nagyon elegáns, így a nyári kánikulában akár az irodába vagy egy-egy kiöltözősebb alkalomra is bevethetjük - minden a kiegészítőkön és a sminken múlik.

Fotók: popsugar.com

Oldalak