Fashion&Beauty

Minőségi kiegészítőkből sem volt hiány a budapesti divathéten – a Vengru különleges kollekcióval várta az érdeklődőket

A stílusos ruhakollekciók mellett különféle, minőségi kiegészítőkkel foglalkozó márkák is képviselték magukat a BCEFW-n, köztük a gyönyörű, bőrből készült termékeket forgalmazó Vengru is.

Izgalmas minták, várható újdonságok

A Vengru 2023 őszi/téli kollekcióját is megcsodálhattuk a Budapest Central European Fashion Weeken egy kiállítás keretein belül. A kiállított, limitált szériás kollekció darabjai mind marhabőrből készültek, díszítésük pedig szintén nagyon jellegzetes, egyfajta nyomott krokodilminta látható rajtuk. A Vengru márka egyre nagyobb népszerűségre tör, korábban inkább magyar vásárlókkal rendelkezett, de egyre növekszik a nemzetközi szintű érdeklődés is a minőségi kiegészítők iránt. Ha kíváncsi vagy, milyen további részleteket érdemes tudni és milyen újdonságokkal készül a márka vásárlóinak, nézd meg a videót!

Leadfotó: Facebook - Vengru

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.