Véleményvezér férfiakkal hódít a Saxoo London márka 2015-ben

Nagyszabású szakmai showroom megnyitón mutatta be a Saxoo London férfi divatmárka, hogy hová fejlődött az elmúlt évek alatt. Az aktuális shop koncepció alapján elkészült showroomban nem csak azt figyelhettük meg, hogy a ruhák minőségében és stílusában mit mutatnak, hanem a programok és meghívottak által a márka új hangulatvilágába is elkalauzolt minket az esemény.

Minőség és stílus egyben

A több mint 15 éves márka célja, hogy a férfiak olyan minőségi és stílusos darabokat viselhessenek, amiben amelett hogy büszkén és szívesen jelennek meg, kellemes és praktikus viseletet is jelentsenek számukra. Az eseményen a mostani tavasz-nyári kollekció azonban nem csak a polcokon jelent meg, hiszen a showroom egy pár percre igazi kifutóvá változott, hogy a meghívottak közösen inspirálódhassanak a klasszikus elegancia és a bohém nyári viselektekből egyaránt.

Jól mutatja, hogy a Saxoo London milyen sok stílust és alkalmat lefed, hogy a márka nagykövetei (akik személyesen is jelen voltak ez eseményen) szintén sok férfitípust és stílust képviselnek. Ákos mellett, aki évek óta képviseli a márkát, a megnyitón jelen volt még a Wellhello, Pál Dénes, Czanik Balázs, Hajas László, Dr. Tóth Tamás, Till Attila, a Fradi tagjai és Kulcsár Edina is.

A siker titka

A divat és a minőség, az elegancia és a sportos megjelenés tökéletes összhangja az, ami a Saxoo London kollekcióját leginkább jellemzi. A legújabb trendek inspirálta modelleknél a tervezők merészen bánnak a fazonokkal és a színekkel, hiszen fő célkitűzésük, hogy a Saxoo márka viselőinek egyéni stílust és jó megjelenést biztosítsanak. Az öltözékekkel harmonizáló kiegészítők ugyancsak jelentős szerepet játszanak a kollekcióban.

A kisszériás, folyamatosan megújuló kollekció a life style-ra épül, egymáshoz illő, és sokféleképpen variálható együtteseket vonultat fel. Ez biztosítja azt, hogy a kollekció az üzletekben esztétikusan kihelyezhető, és a vásárlóknak sem kell keresgélni az egymáshoz illő ruhákat.

Fontos, hogy a modellek megálmodói az esztétikum mellett soha nem feledkeznek meg a kényelemről, a funkcióról és a praktikumról sem. Szem előtt tartják, hogy jól érezzük magunkat a ruhánkban, akár a munkahelyen, akár a barátokkal eltöltött szabadidőnkben vagy éppen egy esti bulin vagyunk.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!