Fashion&Beauty

Így varázsolj tartós loknikat egy kendővel - Bámulatosan hajkímélő módszer

Ha már unod a reggeli göndörítgetést, ráadásul piszkosul roncsolja a hajad a forró készülék, akkor ezt a módszert neked találták ki.

Romantikus fürtök

Szeretnél légy loknikat, de nincs sem időd, sem pedig tehetséged ahhoz, hogy órákig göndörítgesd a hajad, aztán ahogy esik úgy puffan? Nincs is annál idegesítőbb, mint amikor elrontod a forró hajgöndöítést és már egyenes sem akar lenni, de szép hullámos sem. Ez valóban veszett fejsze nyele, ám a legújabb technikával, ami az internet véleményvezérei között terjedt el, most könnyen megvalósíthatod álmaid frizuráját, amihez csupán egy egyszerű kendőre van szükséged, ami biztosan ott lapul a te szekrényedben is. Mutatjuk a módszert, lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.
Lifestyle
Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan...
Sztárok
A német származású török színésznő is tiszteletét tette a cannes-i filmfesztiválon: a kétgyermekes édesanya úgy ragyogott az eseményen, mint az igazi világsztárok.