Fashion&Beauty

Valószínűleg te sem megfelelően használod a micellás vizet

A micellás víz szinte minden nő fürdőszobapolcán megtalálható, azonban mint kiderült, mindvégig rosszul használtuk ezt a bőrápolási terméket.

A micellás vízről

A micellás víz egy szuper kozmetikum, amellyel eltávolíthatjuk a sminket, szennyeződéseket és a faggyút a bőrünkről. Éppen ezért nagyon jó megoldás lehet pattanásos bőrre, de bármely bőrtípuson alkalmazható. A micellás víz tisztított víz, hidratáló anyagok (például glicerin) és enyhe felületaktív anyagok felhasználásával készül, amelyek a tisztításhoz használt vegyületek.

1. Sokan rosszul használják A terméket rengetegen nem megfelelően használják. Ha a vattakorongot túl erősen dörzsöljük az arcunkon, hogy eltávolítsuk a sminket, azzal bizony sokat árthatunk a bőrünknek. Ha például vízálló sminket applikálunk, akkor váltsunk egy olajos lemosóra (ezt azonban inkább csak a szem- és szájsmink eltávolításához használjuk). Nagyon fontos azonban, hogy egy kíméletes lemosót válasszunk, ugyanis a szemkörnyék érzékenyebb terület.
Kattints a további képekért!

Ezek a lépések elengedhetetlenek, ha tökéletes sminket szeretnél.

Fotók: Unsplash

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, azt mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Egészség
Mindenkinek becsúszhat egy nagyobb buli, amikor alapos fejfájással ébredünk. A másnaposságra vannak jól bevált ellenszerek, de erre senki sem gondolt volna.
Lifestyle
Elég sokan kiábrándultak már a Tinder randizós applikációból, így a cég mindig igyekszik néhány újdonságot bevetni.