Fashion&Beauty

Valószínűleg te sem megfelelően használod a micellás vizet

A micellás víz szinte minden nő fürdőszobapolcán megtalálható, azonban mint kiderült, mindvégig rosszul használtuk ezt a bőrápolási terméket.

A micellás vízről

A micellás víz egy szuper kozmetikum, amellyel eltávolíthatjuk a sminket, szennyeződéseket és a faggyút a bőrünkről. Éppen ezért nagyon jó megoldás lehet pattanásos bőrre, de bármely bőrtípuson alkalmazható. A micellás víz tisztított víz, hidratáló anyagok (például glicerin) és enyhe felületaktív anyagok felhasználásával készül, amelyek a tisztításhoz használt vegyületek.

1. Sokan rosszul használják A terméket rengetegen nem megfelelően használják. Ha a vattakorongot túl erősen dörzsöljük az arcunkon, hogy eltávolítsuk a sminket, azzal bizony sokat árthatunk a bőrünknek. Ha például vízálló sminket applikálunk, akkor váltsunk egy olajos lemosóra (ezt azonban inkább csak a szem- és szájsmink eltávolításához használjuk). Nagyon fontos azonban, hogy egy kíméletes lemosót válasszunk, ugyanis a szemkörnyék érzékenyebb terület.
Kattints a további képekért!

Ezek a lépések elengedhetetlenek, ha tökéletes sminket szeretnél.

Fotók: Unsplash

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Magyarok Hollywoodban címmel indít tematikus válogatást február 11-től a Duna. Kertész Mihály, Korda Sándor, Tóth Endre, George Cukor, csak néhány név Hollywood legnagyobb filmes alkotói közül....
Egészség
Mindenképp érdemes sűrűbben fogyasztani ebből a gyümölcsből, hiszen nemcsak hihetetlenül finom, de annyira egészséges is, hogy a szervezeted hálás lesz érte, ha egészségét megtámogatod Dél-Kína nagy...
Utazás
Nem mindennapi felfedezést tett egy amatőr fémdetektoros Angliában. Egy arany medált talált, amely bővítheti a szakemberek 16. század eleji királyi udvarról alkotott ismeretét.